Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem pikantny z bryndzy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bryndza 15 dkg
śmietana 10 dkg
ogórek konserwowy 1
pieczarki marynowane 5-6

Przepis i sposób przygotowania na: Krem pikantny z bryndzy

Bryndze i śmietankę zmiksować. Ogórek konserwowy pokroić w drobną kostkę, to samo uczynić z pieczarkami marynowanymi. Wymieszać to wszystko. Podawać jako nadzienie w słonych kruchych babeczkach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak