Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miruna na maśle podana z bakaliami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

miruna 1 szt
masło 1 łyżka
daktyle 3 szt
sezam 1 łyżka
słonecznik 1 łyżka
Sól ziołowa jodowana Prymat
ananas kandyzowany 2 łyżeczki
sok z limonki (do smaku)

Przepis i sposób przygotowania na: Miruna na maśle podana z bakaliami

Mirune osuszamy solimy solą ziołową .smażymy na maśle z obu stron . Na patelnie dodajemy sezam ,słonecznik pokrojone daktyle i ananasy kolorowe. Mieszamy . Kropimy sokiem z limonki .Podajemy z rukola

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 08.01.2012 20:10
świetny pomysł
aginaa 08.01.2012 13:21
smaczna
iwa643 08.01.2012 08:51
super polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak