Sposób przygotowania

Namoczoną w mleku i odsączoną bułkę wymieszać z mięsem, dodać posiekana cebulę i jeszcze raz zmielić. Połączyć z 2 jajkami, dodać rodzynki, drobno posiekane orzechy, natkę, pieprz i sól, dokładnie wymieszać. Uformować 6 kul, obtoczyć w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć w gorącym tłuszczu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Coś niesamowitego.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    z rodzynkami to sie nie spodziewałem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !