Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolady z karczku na kapuście pekińskiej :)

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karczek 1 kg
kapsuta kiszona 60 dag
mięso mielone 40 dag
sól do smaku
pieprz do smaku
borowiki 40 dag
boczek wędzony 30 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Rolady z karczku na kapuście pekińskiej :)

Karczek,oczyścić umyć, pokroić w plastry następnie rozbić.Z gotowanej kiszonej kapusty kiszonej i mięsa mielonego oraz borowików.Nadzienie doprawić solą,pieprzem, rozłożyć farsz na plastry boczku, zawinąć w rulon spiąć roladki i zawinąć w kapustę pekińską Całość piec w piekarniku koło 40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzencia2007 18.02.2011 14:49
zgadzam się, rewelacja ;) na pewno zrobie
Mariolka1 17.02.2011 23:45
rewelacja
maciek7 17.02.2011 20:52
polecam, pycha
marenka 09.10.2010 05:38
Zgadzam się z wami, że to fajny przepis;-)
Katarzyna/kate1980 05.07.2010 12:41
popieram bardzo fajny przepis
Kate131 04.07.2010 06:59
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak