Sposób przygotowania

Karczek,oczyścić umyć, pokroić w plastry następnie rozbić.Z gotowanej kiszonej kapusty kiszonej i mięsa mielonego oraz borowików.Nadzienie doprawić solą,pieprzem, rozłożyć farsz na plastry boczku, zawinąć w rulon spiąć roladki i zawinąć w kapustę pekińską Całość piec w piekarniku koło 40 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    popieram bardzo fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Zgadzam się z wami, że to fajny przepis;-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    polecam, pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mariolka1

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    zgadzam się, rewelacja ;) na pewno zrobie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !