Sposób przygotowania

Kaszę wymieszać z jednym białkiem. Pozostawić na moment do wysuszenia. Gotować na lekko osolonej wodzie przez ok 10 min. Po zagotowaniu dodać odrobinkę masła, przykryć pokrywką, zostawić do rozpuszczenia się masełka i dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    takiej wersji jeszcze nie jadłam ale na pewno świetnie smakuje :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    biała kasza gryczana, czyli niepalona smakuje troche jak jęczmienna, zdecydowanie wole paloną.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo lubię kaszę gryczaną i czasem robię ale tak jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    A ja preferuję kaszę gryczana niepaloną:)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy sposób na kaszę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Paweł29

    Mmm.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    uwielbiam ją
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    dawno nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !