Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluchy z serem i ziołami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko
ser żółty 10 dag
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Paluchy z serem i ziołami

1.CIASTO POKROIC W PASKI O WYMIARACH 2 X 12 CM,POSMAROWAĆ ROZTRZEPANYM JAJKIEM ORAZ OPRÓSZYĆ STARTYM SEREM I ZIOŁAMI.KAZDY PASEK DELIKATNIE SKRECIĆ W POŁOWIE .UŁOZYC W ODSTEPACH NA BLASZCE WYŁOŻONEJ PAPIEREM DO PIECZENIA WSTAWIC DO PIEKARNIKA NA TEM .210 C I PIEC 8 MINUT.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak