Sposób przygotowania

Dowolną ilość buraków gotujemy w łupinach. Obieramy, scieramy na tarce o grubych oczkach. Doprawiamy do smaku cukrem, solą, pieprzem i octem. Przekładamy do słoików i zagotowujemy.
Proszę pamietać, aby nie przybrawiać za mocno, bo po otwarciu słoika możemy zrobić to jeszcze raz przed podaniem.
Podawać z cebulą, papryką pokrojoną w kostkę, kukuryszą, olejem.
Bardzo smaczny i szybki dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ja lubię tylko takie ze słoika, gotowane na świeżo nie mają takiego smaku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super dodatek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    bardzo zdrowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Smaczny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !