Sposób przygotowania

Do garnka 2 l. nalewamy wodę , dajemy do niego porcję rosołową , łyżeczkę soli , pokrojoną marchewkę w małe plasterki i pietruszkę , czekamy aż wszystko się nam będzie gotowało , gdy już będzie się nam ładnie gotować dajemy dwie kostki rosołowe , czekamy 10 min i podajemy z makaronem

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    tomek18

    tradycyjna pyszna zupka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    moja ulubiona zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    uwielbiam taki swojski rosołek
  • 4
    original
    Opublikowano

    Anna152

    uwielbiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    pyszny niedzielny obiadek
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny rosołek
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jutro zrobię rosołek , bo dawno nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię rosołek
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Domowy najlepszy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !