Składniki:
mąka | 2-2,5 szklanki |
masło | 280-300 gram |
porzeczki | 40-50 dag |
cukier | 1,5 szklanki |
jaja | 3 sztuki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
śmietana | 200 ml |
migdały | 1 garść |
margaryna do smarowania formy | 15 gram |
mąka | 2-2,5 szklanki |
masło | 280-300 gram |
porzeczki | 40-50 dag |
cukier | 1,5 szklanki |
jaja | 3 sztuki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
śmietana | 200 ml |
migdały | 1 garść |
margaryna do smarowania formy | 15 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: