Sposób przygotowania

Filety umyć, osuszyć, rozbić, posypać czosnkiem. Pieczarki pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju i podzielić na 2 części. Ser pokroić w kostkę. Mięso oprószyć solą i pieprzem oraz przyprawą do kurczaka. Na środek każdego filetu ułożyć pieczarki, ser oraz trochę masła, zwinąć w roladki. Panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć nakłuwając lekko widelcem lub szpikulcem. Resztę grzybów zagotować, wlać śmietanę rozrobioną z mąką. Mieszać, aż zgęstnieje. Sosem polać gotowe roladki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    lubie takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm... ciekawe...;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wspaniały klasyk :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    dobre mięsko :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie kotleciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !