Sposób przygotowania

Na ciasto francuskie wykladamy ser ( ja ciasto dziele na 3 części wcześniej) . I na każdą z cześci ciasta francuskiego wykładamy parówkę bez osłonki i zwijam w rulon, tak że parówka jest owinięta serem, a następnie ciastem. MOżna złączyć końce parówki aby nie wystawała z ciasta. Na koniec wierzch ciasta smarujemy jajkiem. Pieczemy w tem 200 stopni około 15 minut; Z dwoch ciast wychodz 6 części czyli na 6 parówek, mozna zrobić więcej ae tak ciasto będzie troszke grubsz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    justynab1903

    uwielbiam też z dodatkiem suszonych pomidorów
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nigdy nie robiłem, wezmę pod uwagę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł, wykorzystam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !