Sposób przygotowania

Kapustę pekińską szatkujemy w bardzo cienkie paseczki, oprószamy sola i odstawiamy na 5min by zmiekła i puściła sok. Kapuste kiszoną siekamy nożem na mniejsze kawałki, dodajemy do kapusty pekińskiej. Nasiona słonecznika wsypujemy na sucha patelnie i podrzewamy aż zaczną ładnie pachniec i zrumienią się. Uprażonego słonecznika dodajemy do sałatki. Dodajemy też oliwę aromatyzowana truflami i wszystko mieszamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo ciekawa :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jedna z moich ulubionych
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    bardzo smaczna - polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !