Sposób przygotowania

Musztardę mieszamy dokładnie z miodem, doprawiamy pieprzem i solą. Żeberka dokładnie oczyszczamy, myjemy, następnie nacieramy marynatą i odstawiamy na godzinę. Marynaty używam do 45 dag żeberek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajna. Jutro mam żeberka,więc chyba wypróbuję :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    prosta w zrobieniu i pewnie świetny efekt daje:) jak dla mnie super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    uwielbiam takie marynaty! mięso zupełnie inaczej smakuje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    musztarda z miodem świetnie się uzupełnia no i tam barwa podwójnie złocista
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    super smaki !
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    polecam, świetna marynata
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Superowa marynata.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !