Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

porkolt z podrobów z fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serce wołowe 400 g
wymię 300 g
smalec 60 g
cebula 250 g
fasola 400 g
ząbki czosnku 3 szt
pomidory 150 g
sól do smaku
pieprz do smaku
papryka do smaku
nerki 400 (wołowe)

Przepis i sposób przygotowania na: porkolt z podrobów z fasolą

Cebulę pokrojoną w kostkę zezłocić na smalcu, dodać pokrojone w kostkę mięso, dolać 1/2 szklanki wody i dusić pod przykryciem. W połowie duszenia dodać oczyszczoną i pokrojoną paprykę, obrane i pokrojone pomidory, czosnek i przyprawy. Dusić do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krokodyl 18.04.2012 20:16
dzięki za komentarz
gusia1000 17.04.2012 00:29
Nie jadłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak