Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej fasoli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula czerwona 1 szt
natka pietruszki 1/2 pęczka
oliwa 2 łyżki
ocet balsamiczny 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
fasola czerwona z puszki 800 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej fasoli

Fasolę odsączyć z zalewy. Cebulę pokroić w półksiężyce. Natkę posiekać. Wszystkie składniki wymieszać z oliwą, octem i przyprawami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia/tubisiek 04.07.2010 07:26
proste i pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak