Sposób przygotowania

Ziemniaki dokładnie szorujemy i gotujemy w mundurkach do miękkości w osolonej wodzie. Następnie ziemniaki pozostawiamy do ostygnięcia, obieramy ze skórki i kroimy w plastry o grubości około 8mm. Na każdym ziemniaku układamy kawałek fileta śledziowego, wyciskamy porcję majonezu i posypujemy posiekaną czerwoną cebulą. Całość dekorujemy gałązkami świeżego koperku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewaaa

    świetny przepis! prosty, a wygląda bardzo apetycznie! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    fajna przystawka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Efekt końcowy wprost zachwyca:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajnie wymyślona przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Tak podanych ?ledzi jeszcze nie widzia?am :) super :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fantastycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    taki śledzik na raz, idealny jako zakąska do wódeczki ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pomysłowe- super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    plocia

    One są jako przekąski? a ten ziemniak się nie złamie ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !