Sposób przygotowania

żelatynę moczymy w wodzie.Serek,mleko,sól mieszamy na pulchny krem.Odciśniętą z wody żelatynę rozpuszczamy w 4 łyżkach wrzącej wody łączymy ją z kremem dobrze mieszamy i dzielimy na 3 części.Jedną część kremu mieszamy z sokiem z czarnej porzeczki słodzimy rozdzielamy do pucharków.Drugą część mieszamy z sokiem z cytryny słodzimy i dodajemy do pucharków.Trzecią część mieszamy ze stopioną czekoladą zmielonymi orzechami i cukrem i nakładamy do pucharków jako trzecią warstwę.Odstawiamy do schłodzenia na godzinę ,ozdabiamy bitą śmietaną wisienkami i wiórkami czekoladowymi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !