Sposób przygotowania

Filet przekrój wzdłuż i na pół, rozłóż i posmaruj musztardą. Pieczarki zetrzyj na grubych oczkach i podduś. Przełóż do miski, dodaj do nich starty ser i wymieszaj. Łyżką nakładaj część filetów, resztą przykryj całość. Następnie obwiń sznurkiem. Posmaruj przyprawą do mięs i odrobiną oleju. Piecz ok 1h w 180st. Po upieczeniu sznurek przetnij i wyjmij. Filet możesz pokroić na cienkie plastry i podawać na zimno bądź ciepło ;)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    No, no, no:) Ale się rozpędziłaś :P:P:P
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    mmniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    wspaniały
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    wspaniały
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszne! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo chętnie zjadłabym taką wędlinkę :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    ja też poproszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    super mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Doskonałe danie na obiad.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !