Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser ryżowy z jabłkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż brązowy 50 dag
jabłka 4 szt
serek homogenizowany 4 łyżki
kardamon do smaku
cynamon do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Deser ryżowy z jabłkami

Ryż ugotować w wodzie z dodatkiem kardamonu. Jabłka obieramy, kroimy w kawałki i podsmażamy. Na koniec dodajemy trochę cynamonu. Ugotowany ryż łączymy z jabłkami i serkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak