Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażone parówki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 4 szt
jajko 1 szt
mąka 1 łyżeczka
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka
olej do smażenia 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: smażone parówki

Parówki obrać i pokroić w plasterki, obtoczyć w mące, wymieszanym jajku i bułce tartej. Smażyć na złoto. Podawać z rosołem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krokodyl 09.03.2012 06:17
dzięki za komentarze
gusia1000 08.03.2012 12:02
Super.
M-W 06.01.2012 17:41
takiej wersji parówek jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak