Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z jajkami. Stopniowo dodawać mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia. Połowę ciasto przełożyć do formy, wsypać połowę porzeczek, wylać resztę ciasta i wyłożyć resztę porzeczek. Piec ok. 40 min w dość mocno nagrzanym piekarniku. Ciepłą babkę posypać pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    mo?e dobrzy by by?o oprószy? porzeczki m?k? ,wtedy by nie opad?y,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    super babeczka ;)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    czarne porzeczki na pewno dodają charakteru babce ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pusia

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczna babeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !