Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ryżem, papryką i czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1 szt
jogurt naturalny 2 łyżki
majonez tradycyjny 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
papryka zielona 2 szt
ryż biały 2 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryżem, papryką i czerwoną fasolą

Paprykę kroimy drobno w kostkę. Łączymy z fasolą i ryżem. Jogurt i majonez mieszamy i dodajemy do reszty. Całość solimy i pieprzymy a na koniec mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

M. Monroe 09.02.2013 11:15
może być pyszna ...
aisza1 31.12.2012 11:02
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak