Sposób przygotowania

Pokrojoną cebulę zezłocić na tłuszczu, dodac pokrojona w kostkę baraninę, obsmażyć, dodać wody, sól i paprykę i dusić na słabym gazie pod przykryciem. Ziemniaki pokroić w kostkę i ugotować na wpół miękko, dodać fasolkę i mięso z cebulką. Gotować do miękkości. Mąkę wymieszać z posoloną śmietaną i dolać do zupy. Zagotować i podawać bardzo gorące.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dzięki za komentarz
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !