Sposób przygotowania

Śledzie najlepiej ze skórą namoczyć w mleku na parę godzin. Następnie obrać je ze skórki i pokroić w paski. Przełożyć do miseczki. Jabłko obrać pokroić w kosteczkę i dodać do śledzi. Cebulkę obrać pokroić też w kosteczkę i sparzyć wrzątkiem na sitku. Dodać do śledzi. Całość dokładnie połączyć ze śmietaną. (można dodać pół śmietany pół jogurtu naturalnego). Już na talerzu posypać świeżo siekanym koperkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jedyny rodzaj sledzi jakie jem.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    takie tradycyjne są zawsze smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Mój mąż je bardzo lubi.
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !