Sposób przygotowania

Pieczarki umyć i oczyścić. W całości obtoczyć najpierw w jajku potem w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu, przewracać aby były zarumienione z wszystkich stron.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ja Ci jeszcze podpowiem dodaj sera żółtego startego do panierki - pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    dzięki skorzystam na pewno z rady:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    muszą być przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    daccota

    bardzo smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !