Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos jajeczny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 3 szt
majonez 5 łyżek
musztarda 2 łyżki
pieprz
zalewa z ogórków kosnerwowych 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sos jajeczny

Jaja ugotować i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Majonez wymieszać z musztardą i zmiksować z jajami. Do otrzymanej masy dodać zalewę z ogórków i przyprawić pieprzem. Wymieszać.
Dobre do warzyw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 08.03.2012 18:30
ciekawy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak