Sposób przygotowania

Śledzie namoczyć w mleku i pozostawić na całą dobę. Po tym czasie pokroić je na małe kawałki i ułożyć w niedużych salaterkach.
Groszek odcedzić, przełożyć do miski i zmiksować na gładką masę, po czym dodać do niego śmietanę i wymieszać, dodać cebulę pokrojoną w kostkę i drobno posiekaną natkę pietruszki i musztardę. Wymieszać. Gotowym przykrywać filety śledziowe i odstawić na około 40 minut do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    pod zieloną nie znałam, fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !