Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzodkiewki i pekińskiej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki pęczek 1 szt
kapusta pekińska 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
koperek posiekany 1 łyżka
jogurt naturalny 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkiewki i pekińskiej

Kapustę pekińską i rzodkiewkę kroimy w paseczki. Dodajemy posiekany koperek i polewamy jogurtem. Przyprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem. Całość mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 31.03.2012 10:59
Pycha, moje smaki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak