Sposób przygotowania

Mięso rozbić na cienkie plastry. Pieczarki obrać, pokroić w minimalną kostkę i podsmażyć na maśle, oprószyć kucharkiem lub warzywkiem. Na rozbitym mięsie układać porcje pieczarek (dociskać by utworzyły zbitą warstwę), plastry sera żółtego i po ogórku na plaster schabu (obciąć końcówki ogórków). Zwinąć ciasno, spiąć wykałaczkami. Panierować w rozmąconym jajku z solą i pieprzem oraz bułce. Usmażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    ulala... to może być fajne...:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !