Sposób przygotowania

Łączymy czarny bez z cukrem, wodą i szczyptą kwasku. Następnie gotujemy sok mniej więcej 2-2,5 godziny, przecedzamy go przez sito i gotujemy jeszcze połowę czasu. Przelewamy sok do butelek i pasteryzujemy około 15 minut. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    poproszę szklaneczkę soku :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    samo zdrowie... ile w tym wit c...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    zgadzam się sok samo zdrowie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zgadzam się: smaczny i bardzo zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny i zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    dobry nawet bardo :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    samo zdrowie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    smaczne i zdrowe
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !