Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Masło nie powinno byc bardzo miękkie. Masło siekamy z mąką i cukrem pudrem, następnie dodajemy jajka i zagnitamy jednolite ciasto. Kiedy ciasto dokładnie zarobimy dodajemy kakao (jeśli dodamy kakao na koniec ciasto będzie mieć różne odcienie, a nie bedzie jednolicie ciemne). i ponownie zagniatamy


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne babeczki od fajnej Babeczki....
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    poproszę jedną
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    smaczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    aż ślinka cieknie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !