Składniki:
kuropatwy | 2 szt |
słonina | 100 g |
ocet winny | 1/2 szkl. |
majonez | 200 g |
sok z cytryny | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
pietruszka zielona | 1 łyżka |
sól | 1.5 łyżki |
kuropatwy | 2 szt |
słonina | 100 g |
ocet winny | 1/2 szkl. |
majonez | 200 g |
sok z cytryny | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
pietruszka zielona | 1 łyżka |
sól | 1.5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: