Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bigos z konserwy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

KONSERWA WOLOWA puszka
tłuszcz trochę
kapusta 1 główka
cebula szt
przecier pomidorowy łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: bigos z konserwy

kapustę posiekaj i przełóż do wysokiego garnka. sparz wrzącą wodą i podgotuj. odcedź. dodaj do kapusty pokrojoną cebulę,tłuszcz,przecier pomidorowy oraz pokrojone mięso z konserwy. wlej 2 szklanki wody,dopraw pieprzem i solą i gotuj przez pół godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak