Sposób przygotowania

Gruszki odsączamy z zalewy i miksujemy. Żelatynę rozpuszczamy w 1/2 szkl ciepłej wody. Śmietanę bijamy na sztywno w trakcie ubijania dodajemy cukier następnie łączymy z żelatyną i musem gruszkowym, delikatnie mieszamy. Biszkopt w moim przypadku kakaowy przekrawamy na pół, masę wykładamy wyrownując i przykrywamy drugą częścią biszkoptu, schladzamy.Wierzch posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Ale fajne ciasto :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowicie się prezentuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    piękne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetne
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    prosty i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne ciastko do niedzielnej kawki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    mmm pyszne ciacho z kremem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !