Sposób przygotowania

Śledzie osączyć z oliwy i pokroić w cienkie paski. Jabłka umyć, obrać, oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić w drobną kostkę. Cebule obrać i pokroić również w kostkę. Korniszony i ogórki pokroić w cienkie paseczki. Przygotować sos: Keczup, ocet, wino, oliwę, musztardę, cukier i przyprawy Prymat, zmiksować.

Do śledzi dodać jabłka, cebulę, korniszony i starannie wymieszać. Zalać śledzie sosem, wymieszać i schłodzić.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię ryby ale śledzie omijam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    miam mniam- pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    ao_12

    fajny przepis:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !