Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po grecku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z mintaja 70 dag
przecier pomidorowy 4 łyżki
seler 1 szt
pietruszka 3 szt
marchewka mała 6 szt
sól, pieprz do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po grecku

Rybę opłukać, pokroić na kawałki i usmażyć na mocno rozgrzanej oliwie, następnie warzywa obrać i zetrzeć na tarce o średnich oczkach dodać parę łyżek wody, doprawić do smaku solą, i dusić aż warzywa będą miękkie, pod koniec dodać przecier pomidorowy, pieprz do smaku i cukier, przygotowanym sosem zalać usmażoną rybę,

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 28.08.2012 07:27
dziękuje
Ewa52 28.08.2012 07:20
super
Ewa52 28.08.2012 07:20
super
kamyk 08.07.2012 21:25
super, zawsze jem u cioci robię rewelacyjną rybę po grecku
Kaja35 19.03.2012 09:41
super ale ktoś chyba dodał zdjęcie inne niż przepis
Rybciia 07.03.2012 18:27
moja ulubiona!!!
wazka 24.01.2012 06:43
extra
joanna77 08.01.2012 15:09
super rybka
Robert10 07.01.2012 14:42
uwielbiam tą potrawę
LuKaSz4761 07.01.2012 07:30
Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak