Sposób przygotowania

Makaron razowy gotujemy w osolonej wodzie .Po ugotowaniu odcedzamy ,przelewamy zimną wodą . Grzybki mun zalewamy wrzątkiem na 10 min -odstawiamy .Następnie gotujemy ok 10 min . Odcedzamy i kroimy w paseczki .Cebulę i pieczarki obieramy .Kroimy w plasterki .Na patelni rozgrzewamy olej dajemy pokrojoną cebule i grzyby ,smażymy . Podlewamy wodą dusimy pod przykryciem .Doprawiamy sola i pieprzem i sosem sojowym.Dodajemy makron mieszamy .Posypujemy posiekanym szczypiorkiem

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Podajemy na ciepło
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pięknie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !