Sposób przygotowania

Herbatniki wałkiem rozkruszyć na stolnicy, wsypać do miski. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Masło utrzeć z cukrem pudem na puszystą masę, dodać rozpuszczoną czekoladę, kakao, cukier waniliowy, pokruszone herbatniki, przyprawić do smaku sokiem z cytryny i spirytusem. Wszystko dokładnie utrzeć. Smarować wafle, kładąc jeden na drugim. Przycisnąć deseczką i odłożyć w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zjadłabym takiego wafelka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pomysł bardzo ciekawy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !