Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową oczyścić i ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, wystudzić, pokroić na kawałki. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w dość dużą kostkę. Makrelę oczyścić z ości i podzielić na małe kawałki. Ogórki pokroić w kostkę, paprykę w zapałkę. Wszystkie składniki włożyć do salaterki, dodać posiekane przyprawy i majonez wymieszany z przeciśniętym przez praskę czosnkiem, przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny, wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie składników.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !