Sposób przygotowania

Makaron ugotować. Na patelnię przelać śmietanę, dodać do niej ser pleśniowy i podgrzać, następnie dodać szpinak( mrożony lub posiekane świeże liście, wcześniej sparzone wrzątkiem). Następnie doprawić sos do smaku solą i pieprzem. Makaron rozłożyć na talerzach, polać sosem i od razu podawać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    jak szpinak, to coś dla mnie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    jak szpinak, to coś dla mnie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !