Sposób przygotowania

Do bulionu dodajemy pieprz, sól, sok z cytryny, wino, musztardę i dobrze mieszamy. Cebulkę obieramy ze skórki i kroimy w mniejszą kostkę. Przesmażamy ją na patelni z dodatkiem masła, na koniec dodajemy mąkę. Uprażoną cebulę dodajemy do bulionu i wszystko razem mieszamy. Sos polecam stosować jako dodatek do mięs. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjny dodatek do mięska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    przepis na czasie,szkoda ze nie ma foto
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    bardzo pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sos
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sos
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !