Sposób przygotowania

Na początku kroimy pieczarki w plasterki, wsypujemy je na patelnię i dodajemy do nich łyżkę masła. Czekamy aż pieczarki się podsmażą, cały czas je mieszając. Następnie wbijamy na patelnię kolejno 10 jaj. Całość mieszamy i przyprawiamy solą do smaku. Gdy jajka się zetną jajecznice można nakładać na talerze. Jajecznica najlepiej smakuje z chlebem z grubą warstwą masełka:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    dużo pieczarek- to lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mm.. uwielbiam pieczarki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    mniamm.mniamciuuu (:
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    częsty gość w moim domu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię taką jajecznicę.
  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    a ja nigdy nie próbowałam wariantu z pieczarkami - trzeba to zmienić, skoro tak polecacie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    oj polecamy! są pieczarki jest moc :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam te wersje jajecznicy
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    z pieczarkami nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !