Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w occie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śledzie 4-5 płatów
woda 1,5 szkl.
ocet 2-4 łyzki
sól do smaku
cukier do smaku
cebula biała 0,5-1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w occie

Śledzie kroimy na mniejsze kawałki, dodajemy pokrojona cebulę białą. W osobnym naczynku przygotowujemy zalewę z wody, octu, cukru, soli i pieprzu, mieszamy. Zalewamy nią śledzie. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 07.02.2012 13:10
mogą być dobre :) trzeba spróbować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak