Sposób przygotowania

Szparagi umyć,oczyścić z włókien,odciąć kilka główek,ugotować wszystko z małej ilości osolonej wody,wyciągnąć główki na bok,a resztę zmiksować. przygotować osobno zasmażkę z mąki i masła,rozprowadzić ją gorącym gotowanym mlekiem.Posolić,dodać cukier do smaku i zagotować.Włożyc główki szparagów,podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    sadząc po zdjęciu- bardzo apetyczna jest :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    prosta i zapewne smakowita
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    swietny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląd przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakuj

    na pewno dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    uwielbiam wymy?lne zupy :D
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !