Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa 1000 g
pory 3
olej
Pieprz biały mielony Prymat 1/2 łyżeczki
sól
wino czerwone 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz

Pory oczyścić, pokroić w 1 cm krążki. Olej rozgrzać na patelni. Obsmażyć pokrojone w kostkę mięso i lekko pory, posolić. Przełożyć do rondla, dodać wino, posypać pieprzem. Dusić 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak