Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda letnia 2 łyżki
masło 2 łyżki
cukier kryształ 2-3 łyżki
kakao 2 łyżi

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowa

Wszystkie składniki połączyc ze sobą w małym garnczku i podgrzewac na średnim ogniu do momentu rozpuszczenia się masła i cukru.Zdjąc z ognia ,pozostawic do wystudzenia ,a lekko ciepłą polac ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 14.07.2013 20:30
własnoręcznie zrobiona jest najlepsza
Wacław 14.07.2013 11:54
fajny,prosty przepis
Dorian 24.06.2012 20:05
super
MONIKA62 29.05.2012 08:03
fajna
Anna133 20.09.2011 11:15
ciekawa
Justa32 19.08.2011 10:16
super
wolochski 15.06.2011 23:24
super
MAŁY 03.01.2011 20:27
dobre
IZABELA29 13.09.2010 10:08
pyszna słodziutka i szybciutka polewa
ben-ka 12.09.2010 21:50
lubię takie polewy:) swojskie najlepsze!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak