Sposób przygotowania

Wodę, miód i kwiaty lipy podgrzać w garnku i po godzinie przecedzić. Jak przestygnie dodać skórkę z cytryny i spirytus. Przelać do słoja i odstawić na kilka dni. Jak osad opadnie na dno,to przelać do butelek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    aromatyczna inaczej!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    aromatyczna inaczej!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ciekawa w smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ciekawa w smaku
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super na przeziębienie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super na przeziębienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała w smaku
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobra na przeziębienia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !