Sposób przygotowania

Mieso mielone wyrobic razem z przyprawa, jakiem i bulka tarta na gladka mase.
Olej wlac do miseczki, a do drugiej mieczki wsypac majeranek.
ogorek kiszony i oscypka pokroic w paski.
Z miesa robimy plaskie plasuszki i na srodek kazdego ugladamy paski sera i ogorka i formujemy zgrabny kotlecik.
Kotlecik maczamy w oleju i obtaczamy w majeranku. Nastepnie ukladamy w naczyniu do zapiekania i pieczemy w 180 st. ok. 40 - 50 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    muszą być bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne kotleciki :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !