Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekińska z ogórkiem i selerem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 500 g
ogórek świeży 300 g
natka selera 100 g
kwaśna śmietana 200 ml
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska z ogórkiem i selerem

Kapustę poszatkować.
Cebule obrać i pokroić w kostkę.
Ogórka umyć i pokroić w półplasterki.
Natkę selera posiekać.
Wszystkie warzywa wrzucić do miski, dodać śmietanę, doprawić do smaku i wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli_555 07.01.2011 23:07
muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak