Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

kostkę bulionową rozpuść w oliwie. Wymieszaj dodając pieprz, sól. Filet oczyść z tłustych części a następnie rozbij tak, by był cienki.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    szybki, smaczny i fajnie się komponuje z dodatkami :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    rewelacja! wygląda naprawdę apetycznie =)
  • 3
    original
    Opublikowano

    edi

    a jaki ładny:)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jak starannie przygotowane :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    Apetycznie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Te serduszka są urocze. A mięsko z pewnością bardzo smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !